SUUNNITELMAKUVIA löydät alla olevista linkeistä

Keltainen Villa Kirkkonummella

Tämän tyylikkään kodin sisäremontti oli juuri valmistunut kun talon asukkaat ottivat minuun yhteyttä. Asukkaiden toiveena oli saada puutarha joka vastaisi sisätilan tunnelmaan; luonnonmateriaaleja, klassista ja ajatonta tyyliä, vaaleita sävyjä mutta ei valkoista. Toiveissa oli myös paljon monikäyttöistä oleskelutilaa.

Rivitalopiha Espoossa

Puutarha luonnon helmassa

Piha kalliolla

Tämä piha sijaitsee kangasmetsän lomassa kalliolla. Asiakkaan toiveena oli saada hyvin ympäristöön ja rakennuksiin istuva suojaisa oleskelualue ja helppohoitoinen piha. Asukkaat kokevat ratkaisut onnistuneiksi ja pitivät paljon sekä suunnitelmasta että lopputuloksesta.

Puuhuvilan puutarha

Tässä kodissa haluttiin erityisesti panostaa siihen, että etupiha toivottaa tervetulleeksi sekä asukkaat että vieraat. Alkuperäinen etupiha koettiin epäkäytännölliseksi ja epäsiistiksi, ennen ja jälkeen kuvat löytyvät alimpana. Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja tilasivat tämän jälkeen vielä takapihan suunnittelun.

Kasviharrastajan pieni puutarha Helsingissä

Pumppaamon tuunaus - kilpailutyö 2012 - Mustikkamaa Helsinki

Kuvassa voittajaehdotus toteutettuna. Pumppaamon katolla on maksaruohoviherkatto, seinät on päällystetty tervatulla paanulla sekä graafisella betonilla.